Networked Business Initiative er en del af projekt `Digital Vækstkultur´

Projektet `Digital Vækstkultur´ er sat i verden, for at styrke digitaliseringen af danske små og mellemstore virksomheder. Projektet er fokuseret på at udvikle digitale kompetencer hos både medarbejdere og ledere i virksomhederne, men også for at skabe netværk mellem virksomheder. Networked Business Initiative blev inddraget i starten af projektet, for at være medskabere på et værktøj til måling af de deltagende virksomheders digitaliseringsindsats.

NBI har bidraget med viden og erfaring i udformningen af et digitalt spørgeskema, som afdækker en virksomheds nuværende digitaliseringsniveau. NBI har også leveret platformen til både første del og den snart kommende anden del af forløbet.

`Digittal Vækstkultur´ har kørt sit første 12 måneders forløb og det er der kommet en rapport ud af. Her kan man foruden baggrund og teori også læse om spændende cases fra flere af de deltagende virksomheder.

 

dvkværdi

 

Her ser man f.eks. at store dele af de deltagende virksomheder har oplevet øget værdi af digitalisering.

 

 

Læs rapporten her

 

`Digital Vækstkultur´ projektet giver de deltagende virksomheder en digital udviklingsplan for virksomheden, arrangementer om digitalisering, seminarer og workshops, sparring og rådgivning i forhold til digital udvikling samt adgang til regionale netværk med andre virksomheder der er interesseret i digitalisering.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *